Dadelkarameller

Kategori: Søde sager
Mængde: 16 stk

Lækre sunde karameller med dadler og kokossmør.
Karamellerne smager himmelsk, og kan spises med god samvittighed.

Ingredienser
40 g kokossmør
8 medjool dadler
50 mandelmel
2 spsk mandelsmør, tahini eller peanutbutter
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk salt
Flagesalt til topping

Fremgangsmåde
Smelt kokossmørret.
Herefter blendes alle ingredienser, på nær flagesaltet.
Massen fordelles på et stykke bagepapir og trykkes til en firkantet masse med fingrene.
Herefter rulles massen til en tykkelse af 1 cm.
Stil karamelmassen i køleskabet, og lad den sætte sig til en fast karamel.
Herefter skæres karamellerne ud i stykker af 1,5 x 1,5 cm.
Drys hver karamel med flagesalt.

Holdbarhed
2 uger i køleskabet, i en lufttæt beholder.

Trackback from your site.

Leave a Reply